Lierse Steenweg 92 - 2280 Grobbendonk Tel. 0475/60 80 23 - Fax 014/71 51 51

ZONNEPANELEN VOOR BEDRIJVEN

Als ondernemer is uw doel winst maken met uw bedrijf. Logisch, een economische wetmatigheid. U werkt zich elke dag uit de naad om uw doel te bereiken. Bewonderenswaardig!

Gratis medewerkster
Voortaan plaatst u ook de zon op de payroll. Alleen, u hoeft haar niet te betalen. Zij werkt namelijk gratis. Ze is niet vies van weekendwerk. En vakanties kent ze ook al niet.

Toch is het zo. Als ondernemer beschikt u waarschijnlijk over de ideale infrastructuur om zonnepanelen te installeren. Hoe meer zonnepanelen, hoe meer winst.

Intro

Met onze energiecalculator kunt u snel uitrekenen hoeveel zonnepanelen op uw bedrijfsdak kunnen opleveren. Gedaan met die hoge elektriciteitsfacturen. U produceert zelf uw eigen elektriciteit en vangt er heel wat subsidies voor. Win-win voor iedereen. Vooral voor u en uw bedrijf. Maar ook voor de Belgische staat: die moet namelijk tegen 2020 20% van al haar energie halen uit hernieuwbare energiebronnen. Zo helpen we elkaar.

Hebt u een concrete vraag, neem dan die telefoon en bel ons. Wij komen snel langs voor verdere uitleg.

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk ons filmpje!

 

De vele voordelen op een rij! Reken maar uit.

 • U maakt uw eigen elektriciteit. Gedaan met hoge elektriciteitsfacturen!
  U wekt uw eigen elektriciteit op. Prijsstijgingen in de energiesector laten u voortaan koud..
 • Uw bedrijf stijgt in waarde.
  U realiseert een flinke meerwaarde bij een verkoop van uw bedrijf.
 • U geniet een groen imago en spaart het milieu.
  U werkt actief mee aan een duurzame toekomst voor uw kinderen en/of kleinkinderen. U geeft hen dus eigenlijk nu al onrechtstreeks een financieel steuntje in de rug.

 

Waarom kiezen voor een zonne-installatie van JP Energy?

 • U krijgt een gewaarborgde fabrieksgarantie door onze Duitse toeleverancier.
 • Wij helpen u bij de nodige administratie. U krijgt uitgebreide informatie en -indien nodig- daadwerkelijke hulp van JP Energy.
 • Via regelmatige vakopleidingen blijven de installateurs van JP Energy op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de snel veranderende markt van zonnepanelen.
 • JP Energy beschikt over alle nodige certificaten en werkt enkel met producten die beantwoorden aan de strengste Belgische en Europese kwaliteitseisen.
 

 

 

Zonne-energie in 5 seconden

Zonnepanelen zetten het zonlicht om in gelijkstroom. Omdat bij transport teveel gelijkstroom verloren gaat, moet een omvormer de gelijkstroom eerst omvormen naar wisselstroom. Deze wisselstroom is wel bruikbaar in het bedrijf. De elektriciteit die we niet verbruiken wordt teruggestuurd naar het elektriciteitsnet.

 

Bekijk hieronder het animatiefilmpje