Lierse Steenweg 92 - 2280 Grobbendonk Tel. 0475/60 80 23 - Fax 014/71 51 51

ZONNEPANELEN VOOR Landbouwers

Alleen de zon gaat voor niets op. Inderdaad. De zon schijnt voor iedereen. Land- en tuinbouwbedrijven betalen in ons land torenhoge energiefacturen. Overschakelen naar hernieuwbare duurzame energie is dus een slimme manier om uw bankrekening te spijzen. Zonnepanelen zijn een schitterend idee, op alle fronten.

Het gezond verstand dat spreekt!
Als landbouwer beschikt u over stallen, schuren of loodsen om zonnepanelen te installeren. Hoe meer zonnepanelen, hoe meer winst.

Reken snel uit hoeveel winst u kunt maken met onze zonnepanelen voor de landbouw. Uw eigen elektriciteitsfacturen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Intro

 

Gezond boerenverstand, meer hebt u niet nodig om uw winst te berekenen! Grijp het gele goud!

 • U maakt uw eigen elektriciteit. Weg met die hoge elektriciteitsfacturen!
  Uw energiefactuur is een grote slokop. Voortaan wekt u uw eigen elektriciteit op. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over prijsstijgingen in de energiesector.
 • Uw landbouwbedrijf stijgt in waarde.
  U realiseert een flinke meerwaarde bij een verkoop van uw bedrijf.
 • U spaart het milieu.
  U werkt nog meer mee aan een duurzame toekomst voor het nageslacht. U geeft uw kinderen en/of kleinkinderen eigenlijk nu al een financieel steuntje in de rug. Zij zullen namelijk minder moeten betalen voor milieuherstel.

JP Energy: vakkennis en service gaan hand in hand!

Installateurs die hun vak perfect beheersen en voeling hebben met de landbouw: twee belangrijke troeven waarom landbouwers kiezen voor zonnepanelen van JP Energy!

Scheid het kaf van het koren en kies voor een zonne-installatie van JP Energy!

 • U krijgt een gewaarborgde fabrieksgarantie door onze Duitse toeleverancier.
 • Wij helpen u bij de nodige administratie. U krijgt uitgebreide informatie en -indien nodig- daadwerkelijke hulp van JP Energy.
 • JP Energy beschikt over alle nodige certificaten en werkt enkel met producten die voldoen aan de strenge Belgische en Europese wetgeving.
 

 

 

Zonne-energie heel kort uitgelegd

Hoe zetten we zonlicht om in elektriciteit? In een zonnepaneel zitten twee lagen halfgeleiders. Het zonlicht zorgt voor een spanningsverschil tussen beide lagen. Daardoor ontstaat een stroom, een elektrische gelijkstroom. U kunt die gelijkstroom echter niet gebruiken. De gelijkstroom moet eerst worden omgezet in wisselstroom. En daarvoor zorgt de omvormer.

 

Bekijk hieronder het animatiefilmpje

Hoeveel moet u investeren?

Uw winst hangt af van uw investering. Heel simpel. Hoe meer zonnepanelen u plaatst, hoe groter uw winst. De vraag is dus niet hoeveel u moet investeren, maar hoeveel u kunt investeren!

Reken zelf uit hoe groot uw winst is met onze energiecalculator!